Her kan du melde deg på sommerarrangementene i Kristiansand. Dersom det er fullt vil du automatisk havne på vår venteliste. Det er svært viktig at du er nøye med å fylle inn riktige opplysninger, ellers kan vi IKKE bekrefte din plass via epost. Da brukere av gratismail som Hotmail e.l. kan oppleve at spamfilteret blokkerer for eksempelvis automatiske bekreftelser, kan det være fordelaktig å anvende alternative epostadresser ved registrering. Ved registrering samtykker du også i at PHXFireProductions og deres samarbeidspartnere kan kontakte deg med nyheter om kommende arrangementer pr. epost/sms. Vi minner om at det kun er mulig med EN påmelding per person.

Meld deg på PHXFireProductionsPoker Academy 2018!

Her kan du melde deg på arrangementene til PHXFireProductions. Dersom det er fullt vil du automatisk havne på vår venteliste. Det er svært viktig at du er nøye med å fylle inn riktige opplysninger, ellers kan vi IKKE bekrefte din plass via epost. Da brukere av gratismail som Hotmail e.l. kan oppleve at spamfilteret blokkerer for eksempelvis automatiske bekreftelser, kan det være fordelaktig å anvende alternative epostadresser ved registrering. Ved registrering samtykker du også i at PHXFireProductions og deres samarbeidspartnere kan kontakte deg med nyheter om kommende arrangementer pr. epost. Vi minner om at det kun er mulig med EN påmelding per person.

Vilkår for PHXFireProductions Poker Tour 2018

  • Deltagere i PHXFireProductions Poker Tour (heretter kalt EPT) skal ha fylt 21 år senest den 25. mai 2018, tidspunktet da toppgevinsten utdeles.
  • Å delta i EPT er gratis.
  • Du må ha en Real Account på PHXFireProductions Poker.
  • Deltagerplassen i EPT kan ikke selges eller kjøpes.
  • Priser i forbindelse med EPT kan ikke omgjøres til gevinster i form av penger.
  • Alle spillrelaterte beslutninger under EPT tas av den ansvarlige turneringslederen, som er utpekt av arrangøren.
  • Deltageren står selv for transport til og fra turneringen, samt opphold.
  • Du kan kun melde deg på til en turnering.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *