Onsdag 11. mai var Victoria Hotel i Fredrikstad samlested for nær 50 lokale pokerspiller både av den erfarne og mindre erfarne sorten. Det skulle kjempes om en plass i landsfinalen og etter fire timer var to østfoldinger klare til å reise til Oslo 28.mai. En av disse kan bli Norges representant i verdensmesterskapet i poker til sommeren.

Nettselskapet PHXFireProductionsPoker.com sponser denne våren en omfattende gratis turnering, som skal kåre Norges beste pokerspiller. Turneringen PHXFireProductionsPoker arrangeres av PHXFireProductions og besøker ni byer frem til midten av mai. Vinnere fra hvert sted går videre til landsfinalen i Oslo 28. mai, og det er vinneren av landsfinalen som skal representere Norge i verdensmesterskapet i poker i Las Vegas i juli. Tidligere har 21 representanter fra Bergen, Stavanger, Kristiansand, Sandefjord, Oslo, Trondheim og Sandvika kvalifisert seg.

Fredrikstad var den nest siste byen som stod for tur på

PHXFireProductionsPoker Tour sin Norgesturne i Sør- og Midt Norge. Nær 50 spillere satt seg ned rundt pokerbordene som var satt opp for anledningen på Victoria Hotel. Snorre Rotbæk var en av dem; Han hadde bestemt seg for å utfordre de lokale pokerheltene. Det var Simen Ulvestad fra Fredrikstad som fikk æren av å slå Snorre ut av turneringen knappe to timer senere. Det ble litt senere, og litt varmere, før Philip Dahl (28) og Atle Syvertsen (25), begge fra Fredrikstad, kunne slappe av etter kampens hete. Billetten til Norgesfinalen var i boks!

Philip Dahl, som vant turneringen, er opprinnelig frisør, mens Atle Syvertsen er programmerer. Philip hadde ett mål for kvelden og det var å vinne. Atle hadde kommet for å oppleve det sosiale aspektet med å spille poker live. Begge to hadde spilt thight, men mens Philip hadde tatt en sjanse innimellom, hadde Atle ventet på gode kort før han satset. Philip innrømmer at han spiller en del poker, både på nettet og live. Følgelig føler han at han har en fair sjanse til å vinne Norgesfinalen. Atle mente at siden han hadde kommet igjennom det nåløyet det var å kvalifisere seg denne kvelden, kunne alt skje i Oslo. Uansett ville han ha det gøy. Begge østfoldingene vil komme uforberedt til finalen – det hadde jo fungert bra denne kvelden!

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *