Her kan du som vil lære deg å spille poker få mange nybegynnertips og melde deg på pokerskole, stille spørsmål til proffene i forumet og holde deg oppdatert om hva som hender på pokerfronten.

Dessuten kan både nye og gamle pokerentusiaster utveksle erfaringer, lære seg mer om spillet, samt konkurrere i forskjellige gartisturneringer i poker.

Summer Camp i Kristiansand!

Parallelt med årets Quart-festival ble det arrangert flere gratisturneringer i poker i Kristiansand sentrum. Til tross for strålende solskinn og temperaturer opp mot 30 grader, valgte mange å starte vorspielet med en god runde poker sammen med venner, vertinner og dealere.

Stemningen var høy og det var god action hver dag med mange ulike type spillere som møttes ved bordene. Årets Quart-festival var for oss et godt bevis på at festivaler og poker hører sammen, og under ligger linkene til de forskjellige gratisturneringene:

Siste Academy i Bergen

Torsdag 21/4 avslutter Norges første turnerende pokerskole sin rundreise i Bergen. Plassene fylles kontinuerlig opp, og Bergen er intet unntak. Meld deg på nå dersom du vil være garantert plass!

Mandag 25/4 starter rundturen med PHXFireProductionsPoker Tour, og vi begynner i Bergen. Over hele landet fylles setene til

PHXFireProductionsPoker Tour daglig, og nå er det over 900 påmeldte til alle arrangementene, hvorav mer enn 300 til PHXFireProductionsPoker Tour.

PHXFireProductionsPoker Academy i Stavanger

Nå er PHXFireProductionsPoker Academy over halvveis på sin turn i Norge, og onsdag 20/4 besøkes Stavanger. Akkurat nå er det kun en liten håndfull med plasser igjen, så straks er det fullbooket også her. Det minnes igjen om at man kan sette seg på venteliste, så tar vi kontakt når det nærmer seg. Husk å registrere mobilnummer, da det kan bli aktuelt å ringe rett før arrangementet starter.

Fortsatt strømmer det inn med påmeldinger, og totalt sett er det nå over 850 registrerte til arrangementene.

Kristiansand neste

PHXFireProductionsPoker Academy ruller videre og neste by ut er Kristiansand. Foreløpig er det fortsatt plasser igjen her, men de er ventet å fylle seg opp i løpet av et par dager. Vi gjør oppmerksom på at de tidligere pokerskolene har vært fullbooket i god tid før arrangementenes starttidspunkt.

Hver dag renner det inn med påmeldinger, og totalt har nå over 750 personer meldt seg på de ulike arrangementene.

Enorm interesse i Trondheim

På PHXFireProductionsPoker Academy i Trondheim 13/4 var det fullbooket fra morgenen av samme dag og ventelisten var lang. Av de påmeldte møtte nesten alle opp, men vi lyktes å få plass til alle. Totalt var det rundt 115 kursdeltagere i Trondheim, og svært mange av disse har allerede meldt seg på PHXFireProductionsPoker Tour 9/5. Dersom du allerede ikke er påmeldt her må du være rask, for nå er det under 20 plasser igjen!

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *